For vi er gutta

Sangerhuset // Bergmannsgata 21 // Torsdag 25. oktober // Klokken 19:00 // Kr. 50,-

I samarbeid med Brystkreftforeningen Røros og Røros Sangforening inviterer vi til en minikonsert med Sangforeningen og visning av filmen «For vi er gutta».

Folkehelsekoordinator Frode Bukkvoll og Kreftkoordinator Gunlaug Sivertsen vil også delta. Dette er et arrangement for alle og følelser vil garantert bli satt i sving. Kjenner du noen som har kreft eller som er pårørende, kan du kanskje invitere de med deg?

En film om menn, følelser og vennskap

For vi er gutta er en film om menn, følelser og om hvordan dirigentens dødsdom treffer den alle. Bli med inn i øvingslokalet og se hva gutta driver med når ingen kvinner er til stede. Hver tirsdag samles rundt 25 kamerater for å drikke øl, fortelle vitser og synge flerstemt. «Mannskoret» ble startet av DumDum Boys-vokalist Prepple Houmb og flere andre for nesten femten år siden. Bak lukkede dører på Kampen Bistro i Oslo kan gutta være seg selv i sin egen humoristiske frisone og synge rock og punk, og en sjelden gang litt «ordentlig musikk». Nå har Mannskoret fått sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Black Sabbath foran 10.000 mennesker. Men på bakrommet er det trøbbel: Én av gutta i koret har kort tid igjen å leve og rekker kanskje ikke den store konserten. Spøken om at korets hensikt er at medlemmene skal synge i hverandres begravelser, har plutselig blitt alvor. Nå får sanggleden, humoren og brorskapet i koret større betydning enn gutta noensinne kunne forestille seg. FOR VI ER GUTTA er et intimt innblikk i en verden hvor tøffe menn finner ekte vennskap.

Enkel servering