Hanne Kolstø med band + DAB // Konsert

Ungdommens Hus Røros // Hans Aasengata 1 // Torsdag 25. oktober // Klokken 20:00 // V: Kr 50,- (gratis for medlemmer, medlemmer i klubbkretsen og alle under 18)

Hanne Kolstø er tilbake på Ungdommens Hus Røros. Det er bare å glede seg til en musikkstaselig aften. Alle aldre med sans for makalaus livemusikk bør ta seg turen innom Ungdommens Hus Røros denne kvelden. Voksne får nå oppleve norsk musikk for en 50-lapp, og vi har gratis inngang for alle under 18 år!

Hanne slapp sitt åttende album, «Fare», 2. februar i år. Albumet mottok strålende kritikker med terningkast 5 i Aftenposten, Dagsavisen, NRK P1 m.fl. Hun har vært nominert til Spellemannsprisen hele fire ganger. Denne høsten tar hun med seg bandet på en Norgesturné.

Hanne Kolstø
Elisabeth Mørland Nesset // perkusjon
Sigurd Thomassen // gitar/synth
Øyvind Røsrud // bass/gitar
Petter Grimstad // lyd

DAB er en trio fra Røros som høres ut som Hvitmalt Gjerde, Real Estate og tidlig deLillos, med tekster på norsk om hverdagslige tema og finurlige problemstillinger.

DAB har eksistert i to år og har spilt konserter i Trondheim, Oslo og Røros og omegn. I 2017 ble de valgt ut til å være med i den trønderske bandkonkurransen TM:live, samt var Ukas Artist på NRK Trøndelag. Sommeren 2018 gjestet de Livestockfestivalen. I 2017 gav bandet ut debuten «Rastløs EP», og ny singel slippes i høst med påfølgende turné.

Tidspunkt: Kl. 20:00 (Dørene åpner kl.19:30).
Rusfritt

Vi takker vår samarbeidspartner #spillnorsk

Se mer:

www.hannekolstoe.com
www.facebook.com/hannekolstoe