Hell fest

Ungdommens Hus Røros // Hans Aasengata 1 // Fredag 26. oktober // kl. 20:00 – 22:00 // Gratis for alle under 18, UH-medlem og klubbkretsen

I samarbeid med med Røros kino viser Ungdommens Hus Røros filmen HELL FEST. En god skrekkfilm i trygge omgivelser er artut, spennende og sosialt! Gratis inngang og gratis popkorn er en god filmdeal.

Vi trekker også en heldig vinner av gratis filmopplevelser på Røros kino i perioden 15. nov 18 til 15. juni 19! I tillegg kan vinneren ta med seg en venn på hver kinoforestilling.

Aldersgrense: 7. trinn til 18 år
Rusfritt

Arr: Ungdommens Hus Røros & Røros Kino

HELL FEST

En maskert seriemorder gjør en fornøyelsespark med horrortema om til sin egen lekeplass og terroriserer en gruppe venner, mens resten av gjestene tror alt bare er en del av showet. Collegestudenten Natalie (Amy Forsyth) er på besøk hos barndomsvenninnen Brooke (Reign Edwards) og romvenninnen Taylor (Bex Taylor-Klaus). Hadde det vært en annen tid på året, hadde de og kjærestene deres vært på vei til en konsert eller en bar, men det er Halloween, hvilket betyr at de, som alle andre, er på vei til Hell Fest – en vill labyrint av karuseller, spill og attraksjoner som reiser rundt og tilfeldigvis er i byen.

Hvert år følger tusenvis Hell Fest for å oppleve frykt ved det demoniske marerittet av et tivoli. Men for en besøkende er ikke Hell Fest attraksjonen – det er jaktmarken. Med en mulighet til å slakte åpenlyst for et glanende publikum, vender han det maskerte ansiktet sitt mot Natalie og de andre, som må kjempe for å overleve natten. En skremmende god skrekkfilm fra den ikoniske skrekkfilmprodusenten Gale Anne Hurd (The Walking Dead, The Terminator, Aliens), Tucker Tooley (Limitless, Den of Thieves) og regissør Gregory Plotkin (Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Editor – Get Out, Happy Death Day).