Plateslipp & konsert: Bakrus

Fredag 4. oktober kl. 20:00, dørene åpner kl. 19:30.
Inngang: 50,- / Gratis for alle under 18, UH-medlem og klubbkretsen.
Rusfritt

«Per» er en EP bestående av Bakrus sine tolkninger av 7 Per Bergersen-låter. Utgivelsen kommer i begrenset opplag på vinyl, gjort mulig gjennom et samarbeid med Ungdommens Hus Røros, FriFond, Fucking North Pole Records, og Crispin Glover Records.
Tusen takk Per, for alt du har gitt oss. Denne er til deg.

Pønkrockkvartetten Bakrus fra Røros leverer kontraster så holder. Rask og aggressiv pønk brytes opp av rolige melodier og sår tematikk. Siden de slapp debutplata «Tynn Kjærlighet» i 2018 har bandet gjort rykte på seg som et forrykende energisk liveband. Tekstdrevet norskrock av den gamle sorten leveres med all fortvilelsen og sinnet det fortjener.
www.facebook.com/bakrusband/

Om utgivelsen:
«Per» er en hyllest, en takk, og et ønske om å gi tilbake. I vår oppvekst på Røros har vi sett spor etter Per Bergersen overalt. For oss har det blitt mye mer enn bare historiene og musikken. Denne mannen som gikk bort før noen av oss ble født har blitt en inspirasjonskilde og en helt. Hans musikk og tekster har for oss etablert standarden vi vil strebe etter. Musikk og tekst som ikke bare er bra, men også følelsesladd, ekte, og ærlig.
Helt siden starten har målet vårt vært å holde denne musikken i live, og vi kan ikke tenke oss noen bedre måte å gjøre dette på. Plata er spilt inn i Hessdalen, mikset i Oslo, produsert i Tsjekkia, og levert fra våre hjerter.