Eventyrlig lørdag: Eventyrfjell av Johan Falkberget

Røros bibliotek // Lørdag 28. september // Kl. 11:00
Gratis inngang

Velkommen til Eventyrlig lørdag med Kirsti Sæter og Falkbergets Eventyrfjell! 

Inni Hogna bor alle slags rare skapninger. Hissige underjordinger, enorme jutuler og måssåkledte trollgubber. Sola skinner på blåbærlyngen, nordavinden kaster seg stri innover fjellet og enda vises spor etter kobbemalmsledene innover vidda.

Hognafjell er en trolls verden. Bli med forteller Kirsti Sæter innover i fjellverdenen. Hun forteller de spennende eventyrene.

Varighet ca 1 time

Om fortelleren:

Kirsti Sæter ble født på Os i Ø 1983. Kirsti Sæter er opprinnelig fra Narjordet, men bor nå på Røros. Hun er utdanna forteller, sanger og kulturformidler og er til daglig ansatt hos Rørosmuseet, Verdensarvsenteret for Røros bergstad og Circumferensen. I tillegg jobber hun med baby- og småbarnssang og underviser i fortelling ved Nord Universitet avd. Levanger. Hun er daglig leder for Litteraturfest Røros og Sønvisfestivalen. Sæter holder regelmessig egne konserter og konsertforestillinger, har turnert gjennom Den kulturelle skolesekken, og bruker forteller- og sangstemmen foran publikum så ofte som mulig. Forestillinger der fortellinger og musikk spiller sammen, har blitt et av feltene Sæter jobber mye med.