Kunstkurshelg for unge

Fjøsakademiet // Lørdag 28. september kl.10:00-16:00 & Søndag 29. september kl. 10:00 – 12:00 //
Deltageravgift kr. 395,- (Dette inkluderer mat og drikke for deltager)

Kurset er dessverre avlyst.

Tema er “Jungelboken” når den profesjonelle kunstneren Justin Chirico holder workshop for barn mellom 8-13 år.

I forbindelse med Riksteaterets oppsetting av ‘Jungelboken’ på Storstuggu 13. oktober, inviterer Justin Chirico til kunstworkshop på Fjøsakademiet i september. Under workshopen vil elevene få prøve seg på kollasj, maling, og selvportrettering innen temaene dyr og jungel. De vil både jobbe selvstendig og sammen for å produsere et stort felleskunstverk.

Kurs:

Lørdag 28. september kl.10:00 – 16:00
Søndag 29. september kl.10:00 – 12:00

Utstilling og kafé på Høylemmen kl.12:00 – 14:00 (åpen for alle)

Utstillingen blir senere flyttet til Storstuggu og vist i foajéen i forbindelse med Jungelbok-forestillingen. Deretter kan ungene hente sine bilder.

Justin Chirico er fra USA, og bor nå på Namsskogan, men stiller ut og holder kunst ‘forestillinger’ i hele Norge og i utlandet. Han har en frisk og spennende holdning til visuell kunst som en utøvende kunstform og har tidligere vært gatekunstner i New York. Som menneske er han lekende og kreativ, og glad i å jobbe med barn. Chirico har tidligere holdt workshop for barn og unge på Fjøsakademiet, blant annet i pappmasjé.

Minimum 10 deltagere i alderen 8-13 år. Kursavgiften inkluderer enkel mat og drikke. Workshopen inngår i Artut kulturfest og er støttet av Storstuggu på Røros.