Christer Torjussen: Standup spesial

Ungdommens Hus Røros, torsdag 22. oktober kl. 19.00. Dørene åpner kl. 18.30.

Inngang voksen: 150,- / gratis u/18.
Rusfritt.

Kjøp billett

Standup spesial på Ungdommens Hus Røros

Fabelaktige Christer Torjussen er endelig tilbake på Ungdommens Hus Røros, nå med den fabelaktige forestillingen «Standup spesial». Dette blir artut!

OBS! Maks 50 sitteplasser pga avstand- og smittevernregler.

Om showet:

Christer Torjussen er en av landets mest rutinerte komikere med over 20 års fartstid på den norske standupscenen. Han har mottatt bla. Komiprisen på NRK for sin ærlige og treffsikre humor, i tillegg til en rekke andre utmerkelser. Du har kanskje også sett ham på «Tid for Bok» som gikk viralt på nettet våren 2020? Nå er han aktuell med sin egen «Spesial», en drøy time tettpakket med splitternytt materiale blandet med klassikere og nøysommelig utvalgte favoritter.

Tobarnsfaren bosatt i Tønsberg har har flere forestillinger, turnéer og soloshow på merittlisten, blant annet det kritikerroste showet «Drittpappa» i 2016 og oppfølgeren «Idiot» i 2018. Torjussen er i stallen til Stand Up Norge, og fast inventar på Latter i Oslo – når han ikke reiser landet rundt for å by på seg selv og sine svakheter. Selvironi er hans varemerke, han må bare oppleves!
——-

https://www.facebook.com/christertorjussen 


Ungdommens Hus Røros, Hans Aasengata 1