Konsert: Trøffel & DAB

Solheim pensjonat // Torsdag 3. oktober // Kl. 20:00
Kr. 170,- // Kjøp billett  

Trøffel er et band fra Røros, bestående av Ada Sofie Ødegaard og Trygve Joachim Andersen. Trøffel har eksistert i et par år, og har vekslet mellom å spille på mange slags scener og arbeide pent og ryddig i studio. Med en lyd som er definert av drømmende gitarer og svevende, mektig vokal, streber Trøffel etter å skape en atmosfære av eventyrlyst og ettertanke.

DAB er en trio fra Røros som minner om Hvitmalt Gjerde, Real Estate og tidlig deLillos, med tekster på norsk om hverdagslige tema og finurlige problemstillinger.

De gav ut debuten «Rastløs EP» i 2017 og spilte i den forbindelse inn orgelet i Røroskirka og tok med seg et trommesett ned i Olavsgruva for å spille inn klangen man bare får 50 meter under bakken.

Trioen DAB har eksistert i tre år og har spilt konserter i Trondheim, Oslo, Halden, Røros og mer. I 2017 ble de valgt ut til å være med i den trønderske bandkonkurransen TM:live, samt var Ukas Ar​tist på NRK Trøndelag. Sommeren 2018 gjestet de Livestockfestivalen og slapp singelen «Kanskje» samme høst med påfølgende turné, blant annet som support for Hanne Kolstø. Singelen ble også raskt plukket opp av det internasjonale musikknettstedet Beehype. I høst spiller de, i tillegg til Artut på blant annet John Dee i Oslo og på Ungdommens Hus Røros som support for Pom Poko. På konsertene ønsker de ingenting annet enn at publikum går hjem med et større smil enn da de kom.

«Det jeg liker med DAB er den underfundige framtoninga deres musikalsk og tekstmessig»
– Deichmans Musikkblogg

DAB er:
Hallvard Løberg Näsvall – trommer
Trygve Joachim Andersen – vokal, bass
Øyvind Gravvik Hånes – gitar

https://www.facebook.com/dabbetidab/
https://open.spotify.com/artist/2nIwlLBlFG1CuZtBH3dilc?si=E5uA1cpMQh62HmLzJriasg

Dørene åpner kl.19
Konsertstart kl.20

Solheim pensjonat

Konserten er på Solheim Pensjonat. Solheim er et sted hvor du kan sove godt, spise godt og samtidig bli med på en tidsreise. Det er et nostalgisk pensjonat som vekker minner fra en tid da du var liten, eller fra besøk til dine besteforeldre. Hele huset er fyllt med minner fra 40-, 50-, 60- og 70-tallet! 

Adresse: Osloveien 12, Røros