Fagdag: Tempo

Ungdommens Hus Røros // Torsdag 3. oktober // Kl. 13.30 – 18:00

En fagdag for ung og voksen

Gratis for medlemmer av Tempo (innmelding er kostnadsfritt og gjøres på tmpo.no)
Påmeldingslink: https://forms.gle/psGguRuohe67YfQP6

Program:

14:00-15:30: Sponsor og merkevarebygging
– Fredrik Rørstad Lillegraven, Markedsansvarlig i Pstereo

Sponsorvirksomhet til festivalmarkedet har vokst de siste årene og merkevareaktivisering står sentralt for å skape engasjement hos publikum. Begge parter forventer å oppnå ønsket effekt i et profesjonelt samarbeid. Mulighetene er mange og konkurransen mellom sponsorer er blitt tøffere.
Hvordan skille seg ut og skape et fruktbart samarbeid? Hva vekker interesse og nysgjerrighet i en potensiell samarbeidspartner? Bli med på reisen fra første kontakt til avtaleinngåelse.

16:30-18:00: Bookingkurs (Hovedsakelig for artister og booking-agenter)
– Markus Sletten, Agent, Polar Artist AS

Lær å booke for ditt eget band!
Spiller du i band og er klar for å ta musikken med ut av øvingslokalet? Da er dette et kurs du ikke bør gå glipp av!
Kurset holdes av Markus Sletten som jobber til daglig som bookingagent i Polar Artist og bookingsjef i Trondheim Calling. Han har tidligere erfaring fra Studentersamfundet i Trondheim og UKA.
Kurset vil omhandle bookingprosessen i sin helhet; fra den første henvendelsen til turnébooking, kontraktskriving og økonomi.

Om Tempo

Tempo er et medlemsbasert kompetansesenter for musikkmiljøet i Midt-Norge og jobber for å bedre rammebetingelser for miljøet. Dette gjøres gjennom kurs, workshops, rådgivning og ved å tilgjengeliggjøre informasjon om musikkfeltet. Med nesten 700 medlemmer er Tempo en viktig aktør for samspill og kompetanseheving innen musikkfeltet. Tempo står også bak større prosjekter, som for eksempel Trondheim Song:Expo – en av verdens største låtskriversamlinger.

Tempo skal styrke helheten av musikkfeltet gjennom en rekke kompetansebyggende tiltak. Herunder veiledning, kurs, workshoper, nettverksarenaer samt ved å tilgjengeliggjøre informasjon og fagstoff på feltet.

www.artut.no www.tmpo.no