Artut kulturfest 2020

Opplevelser skapt av folk, for folk!

16. til 25. oktober blir det Artut kulturfest for tredje gang! Virksomhet for kultur og fritid har invitert lag, foreninger, arrangører, kor, band, gallerier, serveringssteder – rett og slett alle som ønsker å bli med – til Artut 2020.

Hva var vel verden uten kultur?

Den siste tiden har vi fått kjenne på kroppen hvor stor betydning kultur har for oss. Hva hadde tiden etter 12. mars vært uten bøker, film, visuell kunst, tegneserier, dans eller musikk? Kulturen knytter oss sammen og gir oss håp, glede og mening i en annerledes hverdag.

Nå når samfunnet gradvis åpner igjen, går vi inn i en ny dag hvor også kulturlivet har endret karakter. Mange kulturaktører har måttet stenge ned all aktivitet. De fleste av oss savner opplevelsene og møteplassene vi før fikk på konsert, på korøvelsen, på kunstutstilling, i dugnaden med fotballgruppa eller bokbadet på biblioteket.

Artut med samarbeid

Som tidligere år er det Virksomhet for kultur og fritid som har hovedansvar for Artut. Vi viser frem alle aktiviteter og arrangement på hjemmesiden vår artut.no, og på våre kanaler i sosiale medier. Det er helt gratis for alle som slenger seg med å bli markedsført under Artut-fanen. 

Trygt skal det være!

Vi vil selvsagt forholde oss til de enhver tids gjeldende retningslinjer for smittebegrensing ifm koronaviruset, og se til at samarbeidspartnere også gjør dette.

Artut på sosiale medier:
Facebook.com/artutkulturfest // Instagram: artutkulturfest

Spørsmål? Ta kontakt!
Artut-koordinator: Anne Linn Vingelsgaard Schärer
Mail: artut@roros.kommune.no
Tlf: 95 01 75 88